Tagged: Ibu Hamil

0

Kenyang & Gusi Sihat

Everybody love ESP!! Siapa tak pernah try, memang tak tau.. Sebab tu kena cuba dulu. Sama macam customer saya ni, dah dua tahun jadi consumer Shaklee tapi, baru kali ni terbuka hati nak cuba...

3

Vita-Lea

Teka-teki: Apakah suplemen pertama dan suplemen tertua di dunia? Jawapan: Shaklee Vita-Lea Fakta-fakta menarik berkenaan Vita-lea ini: => Vita-lea adalah multi vitamin dan mineral PERTAMA DCIPTA DI DUNIA. Mula dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan...

1

Omega Guard

Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Namun tubuh manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini dan kita perlu mendapatkan...

2

ESP

Hari ni saya nak kongsi tentang ESP plak, juga salah satu produk paling HOT keluaran Shaklee. Kalau anda perasan, entri-entri sebelum ni pun saya dah mention pasal ESP, tapi entri yang ni khusus untuk...

14

Set Ibu Hamil

Ramai kawan-kawan saya yang sedang hamil. Tahniah.. Pasti anda mahu mencipta memori indah dan menyeronokkan semasa hamil kan? Pengambilan supplements Shaklee boleh membantu anda. Vitamin Shaklee adalah semulajadi tanpa pewarna, perisa dan pengawet tambahan....