Tagged: Vivix

0

Ketumbuhan di Perut Mengecut

Satu lagi testimoni pengguna yang happy bila ketumbuhan di perut ayahnya mengecut selepas minum tonik ajaib Shaklee iaitu Vivix. Apakah itu Vivix™? Vivix adalah minuman ajaib campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam...

3

Ayah Bebas Ubat Darah Tinggi

Sebenarnya, saya rasa berat hati sangat nak share citer pasal my dad ni, sebab.. Saya ni memang jenis tak suka share citer2 sedih.. Citer2 negatif.. Kalau boleh nak share yang best2 je. Tapi.. Bila...

3

Vivix™

Perbualan antara saya dan seorang pelanggan, Aina (bukan nama sebenar). Aina: apa supplemen Shaklee yang paling powerful? Saya: powerful? Powerful dari segi apa tu ya? Aina: maksud saya, bila kita dah ambik supplemen ni,...