Tagged: selera makan

0

Kenyang & Gusi Sihat

Everybody love ESP!! Siapa tak pernah try, memang tak tau.. Sebab tu kena cuba dulu. Sama macam customer saya ni, dah dua tahun jadi consumer Shaklee tapi, baru kali ni terbuka hati nak cuba...

0

Set Kawal Kolesterol

Ramai orang dah tau bahawa kolesterol wujud dalam semua jenis makanan. Tapi, ada orang menyangka, individu yang berbadan kurus tidak mempunyai kolesterol tinggi. Salah!! Kurus atau gemuk tak menentukan tahap kolesterol seseorang. So.. Macamana nak...

5

Meal Shakes

Ibu-ibu tentunya susah hati apabila anak tak mahu makan dan asyik sibuk bermain sahaja kan. Hari ini saya nak kogsikan sedikit tips untuk membantu anak-anak suka makan. Jangan paksa anak makan. Ianya hanya akan...