Tagged: Sakit Sendi

3

Ayah Bebas Ubat Darah Tinggi

Sebenarnya, saya rasa berat hati sangat nak share citer pasal my dad ni, sebab.. Saya ni memang jenis tak suka share citer2 sedih.. Citer2 negatif.. Kalau boleh nak share yang best2 je. Tapi.. Bila...

0

Advance Joint Health Tablet

Siapa yang memerlukan?… Sesiapa sahaja tidak kira lelaki atau perempuan dewasa yang ingin mengekalkan kesihatan sendi, yang aktif dan lasak. Lazimnya ibu bapa kita yang dah mengalami penyusutan tulang rawan, orang-orang muda yang lasak,...

1

Set Wanita

Seperti yang pernah saya kongsikan sebelum ini, semua customer saya yang berminat mendapatkan supplemen Shaklee adalah dari kaum wanita. Tahniah wanita!! Anda semenangnya tulang belakang sesebuah keluarga! Saya tau, wanita-wanita ini bukan sahaja prihatin...

3

Vivix™

Perbualan antara saya dan seorang pelanggan, Aina (bukan nama sebenar). Aina: apa supplemen Shaklee yang paling powerful? Saya: powerful? Powerful dari segi apa tu ya? Aina: maksud saya, bila kita dah ambik supplemen ni,...