Tagged: Penjagaan Kulit Muka

0

EnfuselleĀ®

Kita ni masing-masing ada produk impian kan? Saya sendiri pun ada produk impian. Ini lah dia produk impian saya! Bukan kerana ia mahal, harga ribu-ribu.. tidak! Ini adalah produk idaman saya kerana saya ni...

23

Set Penjagaan Kulit Shaklee

Ada customer tanya, “Shaklee ada produk untuk kecantikan ke?”. Of course la ada, malah ada dua kategori, suplemen dan kosmetik. Tapi, sejujurnya saya ni kurang berminat dengan barang-barang kosmetik, sebab saya sendiri pun tak...

1

Set Wanita

Seperti yang pernah saya kongsikan sebelum ini, semua customer saya yang berminat mendapatkan supplemen Shaklee adalah dari kaum wanita. Tahniah wanita!! Anda semenangnya tulang belakang sesebuah keluarga! Saya tau, wanita-wanita ini bukan sahaja prihatin...

2

ESP

Hari ni saya nak kongsi tentang ESP plak, juga salah satu produk paling HOT keluaran Shaklee. Kalau anda perasan, entri-entri sebelum ni pun saya dah mention pasal ESP, tapi entri yang ni khusus untuk...

0

Vita-C

“Alah.. Vitamin C Shaklee nak habis stok, itu pun nak kecoh-kecoh? Banyak lagi Vitamin C lain di pasaran. Saya tak heran la.. Saya dah biasa ambik Vitamin C keluaran xxxx”. Mungkin ada di antara...

1

Collagen Powder

Hari ni saya sangat excited nak kongsi ilmu berkenaan kolagen. Are you ready? Jom baca… Apakah kolagen? Kolagen adalah struktur protein yang bertindak sebagai pelekat antara sel. 75% dari kulit kita terdiri daripada kolagen....