Tagged: Omega Guard

0

Set Kawal Kolesterol

Ramai orang dah tau bahawa kolesterol wujud dalam semua jenis makanan. Tapi, ada orang menyangka, individu yang berbadan kurus tidak mempunyai kolesterol tinggi. Salah!! Kurus atau gemuk tak menentukan tahap kolesterol seseorang. So.. Macamana nak...

1

Hamil Selepas 3-6 Tahun Berkahwin

Minggu ni saya sangat-sangat-sangat happy mendapat khabar gembira dari customer yang ambik Set Kesuburan Shaklee. Alhamdulillah.. Dengan izinnya jua.. Ingin tahu lebih lanjut berkenaan set ini: klik Set Fertility Shaklee Hubungi saya untuk tempahan...

4

Set Mengawal Berat Badan Shaklee

Kononnya malas nak jual produk pelangsingan badan sebab produk sebegini dah berlambak kat pasaran, malas nak bertelagah dengan orang yang dah guna produk pelangsingan lain, nak kecoh-kecoh bagitau produk dia lagi best. Saya ni...

23

Set Penjagaan Kulit Shaklee

Ada customer tanya, “Shaklee ada produk untuk kecantikan ke?”. Of course la ada, malah ada dua kategori, suplemen dan kosmetik. Tapi, sejujurnya saya ni kurang berminat dengan barang-barang kosmetik, sebab saya sendiri pun tak...

1

Omega Guard

Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Namun tubuh manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini dan kita perlu mendapatkan...

2

Set Kesuburan Suami dan Isteri

Lumrah bagi pasangan yang berkahwin, mesti nak dapat anak cepat-cepat. Lebih-lebih lagi bila rakan seangkatan yang berkahwin lebih kurang tempoh yang sama, semua dah menimang cahayamata, bunting pelamin misalnya. Tertekan juga kadangkala, apabila teman2...

14

Set Ibu Hamil

Ramai kawan-kawan saya yang sedang hamil. Tahniah.. Pasti anda mahu mencipta memori indah dan menyeronokkan semasa hamil kan? Pengambilan supplements Shaklee boleh membantu anda. Vitamin Shaklee adalah semulajadi tanpa pewarna, perisa dan pengawet tambahan....