Tagged: Kawal Kolestrol

0

Set Kawal Kolesterol

Ramai orang dah tau bahawa kolesterol wujud dalam semua jenis makanan. Tapi, ada orang menyangka, individu yang berbadan kurus tidak mempunyai kolesterol tinggi. Salah!! Kurus atau gemuk tak menentukan tahap kolesterol seseorang. So.. Macamana nak...

4

Muka Berseri Dengan Shaklee GLA Complex

Beberapa minggu yang lepas, ada beberapa customers minta consultation berkenaan supplemen Shaklee yang boleh membantu untuk kesuburan pasangan suami dan isteri. Alhamdulillah, berbekalkan ilmu yang ada, saya sarankan Set Fertility Shaklee (klik untuk bacaan...

1

Omega Guard

Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Namun tubuh manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini dan kita perlu mendapatkan...

2

GLA Complex

GLA (Gama Linolenik Acid) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin – bahan berkesan berupa...

0

Vita-C

“Alah.. Vitamin C Shaklee nak habis stok, itu pun nak kecoh-kecoh? Banyak lagi Vitamin C lain di pasaran. Saya tak heran la.. Saya dah biasa ambik Vitamin C keluaran xxxx”. Mungkin ada di antara...

3

Vivix™

Perbualan antara saya dan seorang pelanggan, Aina (bukan nama sebenar). Aina: apa supplemen Shaklee yang paling powerful? Saya: powerful? Powerful dari segi apa tu ya? Aina: maksud saya, bila kita dah ambik supplemen ni,...