Tagged: Ingin Langsing

4

Set Mengawal Berat Badan Shaklee

Kononnya malas nak jual produk pelangsingan badan sebab produk sebegini dah berlambak kat pasaran, malas nak bertelagah dengan orang yang dah guna produk pelangsingan lain, nak kecoh-kecoh bagitau produk dia lagi best. Saya ni...

3

ESP

Hari ni saya nak kongsi tentang ESP plak, juga salah satu produk paling HOT keluaran Shaklee. Kalau anda perasan, entri-entri sebelum ni pun saya dah mention pasal ESP, tapi entri yang ni khusus untuk...

5

Meal Shakes

Ibu-ibu tentunya susah hati apabila anak tak mahu makan dan asyik sibuk bermain sahaja kan. Hari ini saya nak kogsikan sedikit tips untuk membantu anak-anak suka makan. Jangan paksa anak makan. Ianya hanya akan...