Tagged: Energizing Soy Protein (ESP)

0

Kenyang & Gusi Sihat

Everybody love ESP!! Siapa tak pernah try, memang tak tau.. Sebab tu kena cuba dulu. Sama macam customer saya ni, dah dua tahun jadi consumer Shaklee tapi, baru kali ni terbuka hati nak cuba...

0

Set Kawal Kolesterol

Ramai orang dah tau bahawa kolesterol wujud dalam semua jenis makanan. Tapi, ada orang menyangka, individu yang berbadan kurus tidak mempunyai kolesterol tinggi. Salah!! Kurus atau gemuk tak menentukan tahap kolesterol seseorang. So.. Macamana nak...

4

Set Mengawal Berat Badan Shaklee

Kononnya malas nak jual produk pelangsingan badan sebab produk sebegini dah berlambak kat pasaran, malas nak bertelagah dengan orang yang dah guna produk pelangsingan lain, nak kecoh-kecoh bagitau produk dia lagi best. Saya ni...

23

Set Penjagaan Kulit Shaklee

Ada customer tanya, “Shaklee ada produk untuk kecantikan ke?”. Of course la ada, malah ada dua kategori, suplemen dan kosmetik. Tapi, sejujurnya saya ni kurang berminat dengan barang-barang kosmetik, sebab saya sendiri pun tak...

3

ESP

Hari ni saya nak kongsi tentang ESP plak, juga salah satu produk paling HOT keluaran Shaklee. Kalau anda perasan, entri-entri sebelum ni pun saya dah mention pasal ESP, tapi entri yang ni khusus untuk...

3

Set Penyusuan Ibu

Assalamualaikum dan salam mesra.. Sekarang ni, kalau anda Google jer berkenaan supplemen untuk breastfeeding, anda akan nampak perkataan Shaklee di mana-mana. Ada macam-macam set: Set B, Set Eu Four Pack dengan Kalsium, Set E,...

14

Set Ibu Hamil

Ramai kawan-kawan saya yang sedang hamil. Tahniah.. Pasti anda mahu mencipta memori indah dan menyeronokkan semasa hamil kan? Pengambilan supplements Shaklee boleh membantu anda. Vitamin Shaklee adalah semulajadi tanpa pewarna, perisa dan pengawet tambahan....