Tagged: Darah Tinggi

3

Ayah Bebas Ubat Darah Tinggi

Sebenarnya, saya rasa berat hati sangat nak share citer pasal my dad ni, sebab.. Saya ni memang jenis tak suka share citer2 sedih.. Citer2 negatif.. Kalau boleh nak share yang best2 je. Tapi.. Bila...

4

Muka Berseri Dengan Shaklee GLA Complex

Beberapa minggu yang lepas, ada beberapa customers minta consultation berkenaan supplemen Shaklee yang boleh membantu untuk kesuburan pasangan suami dan isteri. Alhamdulillah, berbekalkan ilmu yang ada, saya sarankan Set Fertility Shaklee (klik untuk bacaan...

1

Omega Guard

Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Namun tubuh manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini dan kita perlu mendapatkan...

2

GLA Complex

GLA (Gama Linolenik Acid) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin – bahan berkesan berupa...

0

Vita-C

“Alah.. Vitamin C Shaklee nak habis stok, itu pun nak kecoh-kecoh? Banyak lagi Vitamin C lain di pasaran. Saya tak heran la.. Saya dah biasa ambik Vitamin C keluaran xxxx”. Mungkin ada di antara...