Tagged: Ibu Menyusukan Anak

3

Vita-Lea

Teka-teki: Apakah suplemen pertama dan suplemen tertua di dunia? Jawapan: Shaklee Vita-Lea Fakta-fakta menarik berkenaan Vita-lea ini: => Vita-lea adalah multi vitamin dan mineral PERTAMA DCIPTA DI DUNIA. Mula dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan...

4

Set Mengawal Berat Badan Shaklee

Kononnya malas nak jual produk pelangsingan badan sebab produk sebegini dah berlambak kat pasaran, malas nak bertelagah dengan orang yang dah guna produk pelangsingan lain, nak kecoh-kecoh bagitau produk dia lagi best. Saya ni...

1

Set Wanita

Seperti yang pernah saya kongsikan sebelum ini, semua customer saya yang berminat mendapatkan supplemen Shaklee adalah dari kaum wanita. Tahniah wanita!! Anda semenangnya tulang belakang sesebuah keluarga! Saya tau, wanita-wanita ini bukan sahaja prihatin...

1

Omega Guard

Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Namun tubuh manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini dan kita perlu mendapatkan...

2

ESP

Hari ni saya nak kongsi tentang ESP plak, juga salah satu produk paling HOT keluaran Shaklee. Kalau anda perasan, entri-entri sebelum ni pun saya dah mention pasal ESP, tapi entri yang ni khusus untuk...

3

Set Penyusuan Ibu

Assalamualaikum dan salam mesra.. Sekarang ni, kalau anda Google jer berkenaan supplemen untuk breastfeeding, anda akan nampak perkataan Shaklee di mana-mana. Ada macam-macam set: Set B, Set Eu Four Pack dengan Kalsium, Set E,...

0

Breastfeeding Bersama Shaklee

Assalamualaikum dan salam mesra.. Mengimbau kembali pengalaman pertama saya bergelar ibu, minggu pertama anak saya (danieL) ditahan dalam wad hospital kerana mengalami jaundis yang teruk. Biasa lah hospital kerajaan memang tak bagi kita bawa...