Tagged: B-Complex

1

Hamil Selepas 3-6 Tahun Berkahwin

Minggu ni saya sangat-sangat-sangat happy mendapat khabar gembira dari customer yang ambik Set Kesuburan Shaklee. Alhamdulillah.. Dengan izinnya jua.. Ingin tahu lebih lanjut berkenaan set ini: klik Set Fertility Shaklee Hubungi saya untuk tempahan...

23

Set Penjagaan Kulit Shaklee

Ada customer tanya, “Shaklee ada produk untuk kecantikan ke?”. Of course la ada, malah ada dua kategori, suplemen dan kosmetik. Tapi, sejujurnya saya ni kurang berminat dengan barang-barang kosmetik, sebab saya sendiri pun tak...

3

Set Penyusuan Ibu

Assalamualaikum dan salam mesra.. Sekarang ni, kalau anda Google jer berkenaan supplemen untuk breastfeeding, anda akan nampak perkataan Shaklee di mana-mana. Ada macam-macam set: Set B, Set Eu Four Pack dengan Kalsium, Set E,...

2

Set Kesuburan Suami dan Isteri

Lumrah bagi pasangan yang berkahwin, mesti nak dapat anak cepat-cepat. Lebih-lebih lagi bila rakan seangkatan yang berkahwin lebih kurang tempoh yang sama, semua dah menimang cahayamata, bunting pelamin misalnya. Tertekan juga kadangkala, apabila teman2...