Tagged: Anti Penuaan

0

Enfuselle®

Kita ni masing-masing ada produk impian kan? Saya sendiri pun ada produk impian. Ini lah dia produk impian saya! Bukan kerana ia mahal, harga ribu-ribu.. tidak! Ini adalah produk idaman saya kerana saya ni...

23

Set Penjagaan Kulit Shaklee

Ada customer tanya, “Shaklee ada produk untuk kecantikan ke?”. Of course la ada, malah ada dua kategori, suplemen dan kosmetik. Tapi, sejujurnya saya ni kurang berminat dengan barang-barang kosmetik, sebab saya sendiri pun tak...

1

Set Wanita

Seperti yang pernah saya kongsikan sebelum ini, semua customer saya yang berminat mendapatkan supplemen Shaklee adalah dari kaum wanita. Tahniah wanita!! Anda semenangnya tulang belakang sesebuah keluarga! Saya tau, wanita-wanita ini bukan sahaja prihatin...

3

Vivix™

Perbualan antara saya dan seorang pelanggan, Aina (bukan nama sebenar). Aina: apa supplemen Shaklee yang paling powerful? Saya: powerful? Powerful dari segi apa tu ya? Aina: maksud saya, bila kita dah ambik supplemen ni,...