Tagged: Alfalfa Complex

1

Kencing Kotor

Hari ni saya nak bercerita pasal jangkitan bakteria pada air kencing. Selama ni kita sangka air kencing kita ni kotor kan?? Memang pun kotor dan najis, tapi sebenarnya hanya bakteria tertentu sahaja yang boleh...

1

Super Detox

Selepas bercuti 4hari 3malam di bumi Sandakan tempoh hari (nanti saya citer kemudian), rasa macam ringan sket badan ni, rasa macam dah kena detox semua perasaan malas2, lemas2 dan stress. Best sangat!! Patut laa.....

1

Hamil Selepas 3-6 Tahun Berkahwin

Minggu ni saya sangat-sangat-sangat happy mendapat khabar gembira dari customer yang ambik Set Kesuburan Shaklee. Alhamdulillah.. Dengan izinnya jua.. Ingin tahu lebih lanjut berkenaan set ini: klik Set Fertility Shaklee Hubungi saya untuk tempahan...

4

Set Mengawal Berat Badan Shaklee

Kononnya malas nak jual produk pelangsingan badan sebab produk sebegini dah berlambak kat pasaran, malas nak bertelagah dengan orang yang dah guna produk pelangsingan lain, nak kecoh-kecoh bagitau produk dia lagi best. Saya ni...

1

Set Wanita

Seperti yang pernah saya kongsikan sebelum ini, semua customer saya yang berminat mendapatkan supplemen Shaklee adalah dari kaum wanita. Tahniah wanita!! Anda semenangnya tulang belakang sesebuah keluarga! Saya tau, wanita-wanita ini bukan sahaja prihatin...

3

Set Penyusuan Ibu

Assalamualaikum dan salam mesra.. Sekarang ni, kalau anda Google jer berkenaan supplemen untuk breastfeeding, anda akan nampak perkataan Shaklee di mana-mana. Ada macam-macam set: Set B, Set Eu Four Pack dengan Kalsium, Set E,...

0

Breastfeeding Bersama Shaklee

Assalamualaikum dan salam mesra.. Mengimbau kembali pengalaman pertama saya bergelar ibu, minggu pertama anak saya (danieL) ditahan dalam wad hospital kerana mengalami jaundis yang teruk. Biasa lah hospital kerajaan memang tak bagi kita bawa...

2

Set Kesuburan Suami dan Isteri

Lumrah bagi pasangan yang berkahwin, mesti nak dapat anak cepat-cepat. Lebih-lebih lagi bila rakan seangkatan yang berkahwin lebih kurang tempoh yang sama, semua dah menimang cahayamata, bunting pelamin misalnya. Tertekan juga kadangkala, apabila teman2...