Category: The 30 Days Challenges

0

about me..

hari ni dah masuk bulan mac, harus habiskan game ni secepat mungkin supaya hilang rasa berhutang. tapi, sebelum tu, saya nak bagi cadangan penambahbaikan kepada penyelaras soalan: “boleh tak soalan ni diubah sedikit supaya...

2

skill mengipas

ok la, jangan ditangguh lagi! actually, memang tak sampai hati nak habiskan game 30 Days Challenges ni, tapi kalau tak habis, rasa macam something wrong plak, macam ada yang ngak kena ni.. so, what...

0

aku masih seperti yang dulu…

aku masih seperti yang dulu.. merindu mu sampai akhir hidup ku.. kesetiaan ku tak luntur, hati ku rela berkorban.. demi keutuhan kau dan aku waduh waduh.. entri ini membuatkan saya terasa nak nyanyikan lagu...

0

they are lovable..

waduh waduh.. ramainya kawan!! tak larat nak fikir satu-persatu.. afterall, I believe I attract certain people into my life. again.. Law of Attraction said, “we attract what we are, and we attract who we...

0

what’s inside my bag?

see for yourself my purses – 1 untuk duit kertas, 1 untuk duit syiling my journal and a pen female’s stuff – alah, yang basic jer lah.. buku perubatan – mesti di bawa ke...

0

Alvin and Theodore

alvin dan theodore.. seperti baru semalam merasa kehilangan kalian dari hujung rambut hingga hujung kaki kami mohon kemaafan sememangnya tidak terlintas di hati untuk mengabaikan kebajikan kalian tapi.. semenjak baby danieL hadir dalam hidup...

0

I really-really hope

Craving by definition is a verb, ‘a powerful desire for something’. oh.. kalau ikutkan hati, banyak benda yang saya nak dalam dunia ni. saya mau dunia ni aman damai, tiada peperangan, tiada agenda tersembunyi...