Category: Testimoni

0

Cikgu Dituduh Mengandung…??!

Mula-mula, cikgu ni mau try Vivix sebab dia ada Bell’s Palsy. Kesian.. katanya dah bertahun-tahun menghidap penyakit ni, dah cuba macam-macam saplimen, tapi  masih belum ada perubahan positif. Selepas seminggu minum Vivix, dia bagitau,...

0

Tips Elak Kaki Kejang Semasa Hamil

Bila kandungan semakin sarat, biasanya ibu akan mengalami masalah kaki cramp atau kejang, terutama semasa tidur atau apabila terlalu banyak berjalan. Antara punca berlakunya kekejangan kaki ialah: Kalsium dan magnesium dari badan ibu berkurang...

1

Tips Menambah Tenaga Semasa Hamil

Ikut pengalaman ibumadeeha sendiri.. awal-awal pregnancy, memang rasa macam nak tidurrrr ja memanjang. Malas nak buat apa-apa kerja. Di ofis pun merewang sana sini mengacau orang lain yang tengah fokus buat kerja. Hehe.. Tapi.....

0

Gastrik, Sahabat Lama

Lama sudah bah tidak kena GASTRIK.. Sejak 2012. Jadi.. Bila gastrik tiba2 menyerang, rasa EXCITED pula. Hahahaha.. Ceritanya begini.. Sejak 2 minggu lepas, saya berazam untuk tidak makan malam lagi. Sebab.. Badan semakin berat,...

0

Jerawat Hilang Gara-gara ESP

Semalam saya kongsikan, ESP adalah sarapan ringkas dan berkhasiat. Hari ni kita saksikan perubahan kulit wajah Puan Iswanees selepas menjadi pengamal ESP. Katanya, bukan sahaja jerawat, malah kolestrol & gastrik pun dah hilang!! Alhamdulillah....

1

ESP Sarapan Ringkas & Berkhasiat

Tak payah pening kepala fikir nak masak apa untuk breakfast. Terutama masa hari bekerja, bancuh ESP je Insya-Allah kenyang hingga lunch hour nanti. Jom baca testimoni dari pengamal ESP sendiri. Satu family minum!! ESP...