Category: Kombinasi Suplemen (Set)

6

Set Hamil Ibumadeeha

Kehamilan merupakan anugerah terindah buat seorang ibu. Namun, kebanyakan ibu hamil terpaksa melalui tempoh hamil selama lebih 9 bulan dengan pelbagai cabaran kesihatan seperti morning sickness, bacaan HB (hemoglobin) yang rendah, kencing manis (GDM),...

1

Anak Sihat, Ibu Bahagia

Baru-baru ni ada orang datang rumah buat demo pasal satu alat pembersih rumah. Saya memang sangat suka tengok apa-apa saja demo yang berkaitan kebersihan rumah, sebab tu masa dorang call bagitau nak datang rumah,...

1

Kencing Kotor

Hari ni saya nak bercerita pasal jangkitan bakteria pada air kencing. Selama ni kita sangka air kencing kita ni kotor kan?? Memang pun kotor dan najis, tapi sebenarnya hanya bakteria tertentu sahaja yang boleh...

0

Kitaran Haid Tak Teratur

Sejak akhir-akhir ni, ramai pula wanita mengadu masalah kitaran haid tak teratur. Kalau yang masih bujang mungkin tak ambil kisah sangat. Tapi.. Tahukah anda? Masalah haid tidak teratur boleh menyebabkan kesukaran untuk menimang cahaya mata apabila...

0

Set Kawal Kolesterol

Ramai orang dah tau bahawa kolesterol wujud dalam semua jenis makanan. Tapi, ada orang menyangka, individu yang berbadan kurus tidak mempunyai kolesterol tinggi. Salah!! Kurus atau gemuk tak menentukan tahap kolesterol seseorang. So.. Macamana nak...

1

Super Detox

Selepas bercuti 4hari 3malam di bumi Sandakan tempoh hari (nanti saya citer kemudian), rasa macam ringan sket badan ni, rasa macam dah kena detox semua perasaan malas2, lemas2 dan stress. Best sangat!! Patut laa.....

1

Melambatkan Proses Penuaan

Kulit manusia terdiri daripada 2 lapisan iaitu: Epidermis (lapisan luar) : menghasilkan sel baru setiap hari bagi menggantikan sel lama/ atau sel mati. Dermis (lapisan tengah) : terdiri daripada 3 elemen penting iaitu kolagen,...

1

Set Anak Sihat & Bijak

Shaklee sangat glamer dengan set penyusuan. Saya sendiri pun berkenalan dengan Shaklee melalui set penyusuan. Set ni sesuai lah di ambik oleh ibu-ibu yang masih menyusukan anak, kerana khasiat nutrisi yang diperolehi oleh si...