Category: just for fun

0

FB Profile

Ya.. Ok, that’s my FB Profile. So, what? Takde.. saja-saja kebosanan sambil browsing all my friends’ FB Profile and baru perasan, my profile is a bit skema. Everything is there.. Nothing to hide.. Hahahahaha…...

1

magic show!

ok.. maybe some of you might say.. “magic ke? macam dah biasa tengok jer..” or.. “alah.. I pun pandai buat magic macam ni..” but.. for me, this is a real magic. because until today...

4

fesbuk tokou.. *tribute to orang Dusun*

sebelum saya tampal image tu di sini, saya mo minta maaf banyak-banyak sama owner image ni sebab saya teda minta kebenaran dia. bukan sengaja, tapi saya nda tau sepa pemilik sebenar image ni. yang...