Category: jom tonton

0

The Great Doctor (aka Faith)

Drama Korea (of course) yang mengisahkan percintaan antara dua zaman yang berbeza di antara Choi Young (Lee Min Ho) dan Yoo Eun Soo (Kim Hee Sun). Amaran keras buat penonton-penonton yang serius, drama ni...

1

Athena: Goddess of War

tak ingat bila drama ni mula dimainkan di S-One HD, tapi masa tu memang saya tak minat langsung nak follow, memandangkan dah banyak series yang tertinggal. lebih baik tengok citer yang baru nak start.....

3

lagi lagi.. Korea

semenjak kitorang dah upgrade pakej Astro dan subscribe channel S-One, tak pernah lagi kami buka channel lain, padahal sebelum tu, channel AXN lah kununnya menjadi pujaan hati. so, goodbye Chuck, goodbye House, goodbye CSI,...

3

Smile Again The Series

citer ni ditayangkan di KBSW, Monday to Friday at 7.28 pm. kalau dulu, masa ni saya akan prefer tengok Top Chef, tapi memandangkan Top Chef tu dah macam kehabisan season, saya pun berubah hati....

2

tentang bulan the series

korang pernah tak tengok citer ni? mesti pernah kan? tapi.. mesti rasa citer tu cam boring kan? sebab citer budak-budak kampung.. ntah la nape saya suka sangat citer ni. takde la sampai nak tengok...

2

Top Chef

ya.. ini lah rancangan TV kegemaran saya dan mr. hubby buat masa ni. skang dah masuk season 3, ditayangkan kat Diva Universal on weekdays jam 7.00 pm. walaupun tak pandai masak, tapi bila tengok...