Category: Nutrisi / Suplemen

0

Gastrik, Sahabat Lama

Lama sudah bah tidak kena GASTRIK.. Sejak 2012. Jadi.. Bila gastrik tiba2 menyerang, rasa EXCITED pula. Hahahaha.. Ceritanya begini.. Sejak 2 minggu lepas, saya berazam untuk tidak makan malam lagi. Sebab.. Badan semakin berat,...

2

Get Clean Water

Pertubuhan Kesihatan Sedunia (W.H.O) mengumumkan 80% daripada penyakit manusia berpunca daripada AIR kotor yang mereka minum sepanjang hari.  Kenapa Semakin Ramai Orang Memilih Penapis Air ‘Get Clean Water’? Selamat Membersihkan air serta mengurangkan klorin...

1

Vitalea For Children

Rasa terharu dan sebak semacam je bila Shaklee umumkan Vitalea For Children sudah kembali ke pasaran Malaysia. Huhuhu.. Sebabnya produk ni dah setahun menghilang, danieL dan Aysha tak sempat pun merasa sebelum penjualannya dihentikan....

0

Vita-E Complex

Tahukah anda Vita-E shaklee merupakan vitamin E yang sangat powerful di pasaran? Kenapa ia sangat powerful? Kerana vita-E shaklee bukan semata-mata vitamin E, tetapi ia juga mengandungi selenium dan ekstrak biji anggur. Biji anggur...

0

Zinc Complex

Bila sebut zink, terbayang atap zink ye. Hehe. Ni bukan atap zink ya, tapi ia adalah salah satu nutrien penting yang diperlukan oleh badan kita. Jom berkenal-kenalan dengan Zinc Complex Shaklee. Kelebihan & Kebaikan...

0

Peppermint Ginger Plus

Bila sebut halia/ ginger, teringat peristiwa beberapa tahun yang lalu, saya mengalami masalah pencernaan. Seolah-olah gastrik, perut rasa berangin tapi tak boleh nak buang-angin. Selepas seminggu mengalami masalah ni, ada sorang kawan perkenalkan krim...

1

Herb-Lax

Selain Alfalfa dan DTX Complex, Herb-Lax adalah salah satu suplemen yang penting dalam detoksifikasi. Ia berperanan untuk membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan...