Category: dear diary

0

Lapang, Sebelum Sempit

Benarlah hadith nabi.. hargai masa lapang sebelum sempit.. Teringat masa muda-muda dulu.. masa baru kahwin, belum ada anak. Banyak masa lapang! Weekend, wajib jalan-jalan cari makan. Setiap malam, rajin update blog ntah apa-apa cerita...

0

Resepi Ayam Goreng KFC

Ehh.. Kamurang perasan ka? Makanan di KFC sudah naik harga tau!! Yang snack plate dulu-dulu nda sampai RM10.. sekarang ni macam RM12+ sudah ooo.. Tapi.. Pizza Hut pula turun harga. Yang saiz regular hanya...

0

Part II : Master Celebrations Erwan & Laurah

Ballroom Shangri-La Tanjung Aru Resort & Spa dihurung tetamu sebaik sahaja kami selesai rehearsal iaitu jam 1pm. Kami bergegas balik ke bilik hotel (yang ditaja oleh Shaklee) untuk bersiap. Saya bersyukur sangat2 sebab orang2...

0

Jumpa saya!

Anda nak tau apa rahsia saya dan beberapa orang Master Coordinator lain untuk berjaya dalam bisnes Shaklee? Pastikan anda hadir ke program Motivation Rally & Chinese New Year Celebration yang akan diadakan di Shangri...

0

Obesiti Di Kalangan Kanak-Kanak

“Hari tu mak mentua saya bercuti di Vietnam. Semasa menaiki teksi, pemandu teksi Vietnam bertanya kepada mereka: anda semua ni dari mana? Mak mentua saya suruh teka. Pemandu teksi menjawab: dari Malaysia ya? Mak...

0

My Brilliant danieL

Lama tak ‘mengumpat’ anak sendiri. Hehehe.. Kisah ni dah lama, bulan November lepas. Hari yang dinanti-nantikan oleh ibubapa ialah hari konvokesyen anak, betul betul? Sejak hari pertama daftarkan danieL ke Juara Kids Kindergarten, sejak...

3

Ayah Bebas Ubat Darah Tinggi

Sebenarnya, saya rasa berat hati sangat nak share citer pasal my dad ni, sebab.. Saya ni memang jenis tak suka share citer2 sedih.. Citer2 negatif.. Kalau boleh nak share yang best2 je. Tapi.. Bila...