Category: aysha annabelle

1

Aysha Baby Shaklee

Memang nampak sangat perbezaan anak yang menyusu badan dengan anak yang minum susu formula. Saya tak bandingkan anak lain, saya cuma perhatikan anak saya sendiri, sebab danieL hanya menyusu badan sehingga umur 4 bulan,...

2

Aysha 9 bulan

Pejam celik, pejam celik.. Dah lebih 9 bulan saya bergelar surirumah. Hari ni umur Aysha genap 9 bulan 21 hari, tak lama lagi nak masuk 10 bulan. Waaa .. Begitu cepat masa berlalu!! Hari...

2

Anak-anak Saya :)

Sedar tak sedar, lagi 3 hari bulan Mei akan melabuhkan tirainya, diganti dengan bulan Jun. Pejam celik, pejam celik… Begitu pantas masa berlalu. Walaupun saya dah jadi surirumah sepenuh masa, still.. Rasa macam sekejap...

0

After 2 months

Kemarin genap lah umur Aysha 2 bulan. Alhamdulillah.. Maka, hari ni berkunjunglah kami ke SMC bagi memenuhi appointment dengan Dr. Liaw. Sememangnya hari ni hari yang ditunggu-tunggu sejak sebulan yang lepas. Kenapa? Meh sini...

0

Hari Ke-20

Tajuk entri adalah umur Aysha hari ini, bersamaan jumlah hari berpantang yang telah saya lalui. Huhu… 44 hari, terasa macam lambat sangat masa berlalu. Dan ini juga bermakna, saya sudah bercuti selama 25 hari....

1

Bersalinkan Aysha

27 Oktober 2012 Sepanjang malam rasa sakit perut mengeras. Tidur pun tak selesa. Dalam hati memang dah bersedia kalau2 bersalin esok. 28 Oktober 2012 5.35 am : rasa nak terkencing tak tertahan. Masuk toilet,...