Category: abraham daniel

he is my son.. click here if you are interested to know the story from the day he was born Sept. 10, 2009 until now..

1

Aysha Baby Shaklee

Memang nampak sangat perbezaan anak yang menyusu badan dengan anak yang minum susu formula. Saya tak bandingkan anak lain, saya cuma perhatikan anak saya sendiri, sebab danieL hanya menyusu badan sehingga umur 4 bulan,...

2

Anak-anak Saya :)

Sedar tak sedar, lagi 3 hari bulan Mei akan melabuhkan tirainya, diganti dengan bulan Jun. Pejam celik, pejam celik… Begitu pantas masa berlalu. Walaupun saya dah jadi surirumah sepenuh masa, still.. Rasa macam sekejap...

0

3 years-old, danieL

Sepatutnya entri ini dibuat sebaik sahaja umur danieL genap 3 tahun hari tu, tapi memandangkan ke-busy-an yang amat melampau, sekarang ni baru lah ada masa skit. Dah lama juga tak buat entri special untuk...

0

Day one @ school

Oh!! Hampir terlupa buat entri ini, padahal dari pagi tadi dah plan nak buat, nasib baik terbaca kat blog kak rina topik yang sama. Hihihi.. Hari ni hari pertama danieL masuk sekolah. Ya.. Umur...

0

Hari Ke-20

Tajuk entri adalah umur Aysha hari ini, bersamaan jumlah hari berpantang yang telah saya lalui. Huhu… 44 hari, terasa macam lambat sangat masa berlalu. Dan ini juga bermakna, saya sudah bercuti selama 25 hari....

0

Counting days..

Jumaat lepas, sebelum bertolak balik, saya dah kemas ofis saya ni macam la next week dah start bercuti. Adehh.. Nampaknya hari ini, I’m still here.. Belum meletop lagi!!┬áSerius.. memang saya keboringan menunggu saat itu....

0

Nursery

Nursery untuk danieL dan adiknya berjaya di-booked hari ni. Insya-Allah, tahun depan dah boleh masuk. Bertempat di Pusat Perkembangan Kanak-kanak, Kingfisher. Semoga danieL dan adiknya selesa dan selamat bermain dan belajar disini.

0

Our last day of Aidilfitri 2012

Memang agak lama juga saya menyepi kan? Huhuhu.. sejak kebelakangan ni macam tidak berkesempatan nak ‘meroyan’ dalam blog ni. Setiap hari bagaikan hari yang penuh dengan ke-panic-an. Bermula dari May, sibuk pindah rumah, then...