About Us

Daisypath Anniversary tickers

“Alhamdulillah.. skang ni, balik je dari rumah pengasuh, danieL dah pandai kosongkan beg dia, letak pakaian kotor dalam washing machine dan letak botol susu di atas meja makan. sebelum keluar ke mana-mana, dia dah pandai ‘packing’ mainan Cars dia, simpan dalam beg”, umi bekerjaya, 7 mac 2012.

“rupanya masih ada orang letak TIDUR sebagai hobi. teringat zaman dulu-dulu, ada peluang aje, mesti nak tidur. pendek kata macam hobi la tu. skang.. ada peluang jer, mesti kelam kabut siapkan kerja-kerja rumah yang pending. tapi.. kalau dah terlampau penat, ada ku kesah? tidur lebih penting ok! yang pasti, bila dah berkeluarga, tidur bukan lagi satu hobi tapi, satu keperluan”, umi bekerjaya, 20 sep 2011.

“danieL tertidur di atas pangkuan umi, semasa umi sedang driving”, umi bekerjaya, 20 sep 2011.

“danieL sedang syok menonton rancangan Clever! Edisi Malaysia di channel TVIQ yang di Record siang tadi.. so umi ada chance berinternet dengan bebasnya”, umi bekerjaya, 19 sep 2011.

“mo update blog tapi.. danieL minta pok-pok (tepuk punggung). jadi terpaksalah menaip dengan tangan kiri sahaja..”, umi bekerjaya, 6 sep 2011.

“I am making a living as a passionate programmer, work with it, sleep with it and eat with it. I try to make a LIFE by working hard on myself to reach my maximum potential, so that I can add values to others. I love what I do, I do what I love and I delivered what I promised”, umi bekerjaya, 19 mar 2009.

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena