Cikgu Dituduh Mengandung…??!

Mula-mula, cikgu ni mau try Vivix sebab dia ada Bell’s Palsy. Kesian.. katanya dah bertahun-tahun menghidap penyakit ni, dah cuba macam-macam saplimen, tapi  masih belum ada perubahan positif.

Selepas seminggu minum Vivix, dia bagitau, mata sebelah dah besar sikit berbanding biasa. Alhamdulillah..

Tapi.. yang dia lebih excited bagitau ialah dia datang haid awal. Banyak pula tu. Dan tiada senggugut, tiada rasa nak marah-marah orang.

Biasanya, period selalu lambat. Dia selalu jumpa doktor bila lambat datang haid sebab perut rasa tak selesa, emosi pula berubah-ubah. Doktor tuduh pula dia mengandung. Hahaha..

Nasib baik cikgu ni terbuka hati untuk cuba Vivix. Kalau tidak, setiap kali haid, mungkin murid-murid la jadi mangsa kemarahan. Huhu..

So.. kawan-kawan yang ada masalah senggugut, moody dan apa saja masalah luar biasa yang tiba-tiba timbul sebelum datang haid, boleh lah ikhtiar dengan Vivix. 

Sebenarnya Vivix ni ada baaanyak manfaat lain. Boleh baca lanjut di sini. Kalau nak cuba, hubungi saya:

Facebook: Abby Misaha
FB Page: Rakan Ibu Sihat
Shaklee ID: 876282
Emel: ibumadeeha@gmail.com
Contact No: 016 8317 901

“I believe that the greatest gift you can give your family and the world is a HEALTHY YOU”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply