ESP Sarapan Ringkas & Berkhasiat

Tak payah pening kepala fikir nak masak apa untuk breakfast. Terutama masa hari bekerja, bancuh ESP je Insya-Allah kenyang hingga lunch hour nanti.

Jom baca testimoni dari pengamal ESP sendiri. Satu family minum!!

ESP saya mula beli untuk anak2. Masa first ambik Shaklee untuk milkbooster, tak beli ESP, tak mampu masa tu. Masa mampu sikit, saya beli, niatnya untuk anak2.

Dan, ternyata, kesihatan mereka bertambah baik dan jarang sangat sakit. Selsema, demam jarang sangat dah. Pagi-pagi shake ESP dan Mealshakes untuk sarapan ke sekolah. Ringkas dan mengenyangkan. Mereka nampak lebih cergas dan ceria.

ESP ni kalau dah tinggal separuh tong, tidoq malam pun tak lena, kena cepat-cepat order! 😀

  
Jimat masa, jimat tenaga, jimat wang poket. Selain tu, kesihatan lebih terjamin kerana minuman protein ESP ni adalah rendah lemak, rendah kolesterol dan memberi tenaga berpanjangan.

Dapatkan stok anda sekarang! Hubungi saya.

Facebook: Abby Misaha
FB Page: ibumadeeha.com
Shaklee ID: 876282
Emel: ibumadeeha@gmail.com
Contact No: 016 8317 901

“I believe that the greatest gift you can give your family and the world is a HEALTHY YOU”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

1 Response

  1. September 9, 2015

    […] Semalam saya kongsikan, ESP adalah sarapan ringkas dan berkhasiat. […]

Leave a Reply