Multi-vitamin PERCUMA??!

Bertuah sungguh siapa yang baru nak join Shaklee.. Jeles ok!! Banyak kelebihan yang mereka dapat. Bukan sahaja berpeluang dibayar bonus berganda melalui program Young Entrepreneur System, malah bagi setiap pendaftaran baru dengan pembelian sekurang-kurangnya RM30, mereka layak dapat 1botol Vita-Lea secara PERCUMA.

Tak percaya??.. Kenapa percuma?.. 

Ini adalah bagi menyambut ulang-tahun Vita-Lea yang ke-100 tahun! 

Betul.. Vita-Lea adalah multi-vitamin PERTAMA & TERTUA di dunia. Harga sebenar ialah RM88.75, tetapi mulai bulan Mei hingga Oktober 2015, anda boleh menikmati kelebihan & khasiat Vita-Lea secara PERCUMA.

 

Jika anda sudah mengamalkan multi-vitamin lain, bagus laa.. Tapi, adakah multi-vitamin anda setaraf dengan pengalaman Vita-Lea yang sudah berumur 100 tahun?? 

Bak kata orang, kalau kita nak mendapatkan apa-apa servis, contohnya servis perubatan, servis kereta dan sebagainya..  Hendaklah kita cari orang yang berpengalaman dan ada testimoni yang bagus. 

Jangan masuk saloon yang baru buka sebulan, nanti tak pasal-pasal rambut anda dipotong ala-ala tempurung kelapa. Dapatkan servis dari PAKAR.

Maka, dalam bidang multi-vitamin, Vita-Lea adalah PAKAR. Ia bukan sahaja telah berumur 100 tahun, malah anda boleh baca banyak testimoni dalam entri ini.

Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan multi-vitamin anda secara percuma.

Facebook: Abby Misaha
FB Page: ibumadeeha.com
Shaklee ID: 876282
Emel: ibumadeeha@gmail.com
Contact No: 016 8317 901

“I believe that the greatest gift you can give your family and the world is a HEALTHY YOU”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply