Get Clean Water

Pertubuhan Kesihatan Sedunia (W.H.O) mengumumkan 80% daripada penyakit manusia berpunca daripada AIR kotor yang mereka minum sepanjang hari. 

Kenapa Semakin Ramai Orang Memilih Penapis Air ‘Get Clean Water’?

Selamat

Membersihkan air serta mengurangkan klorin dan bahan-bahan cemar berbahaya – termasuk sehingga 99% plumbum, di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!

Jimat & Berkuasa

 1. Berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis iaitu dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka. 
 2. Kos bagi setiap 500ml air hanya RM0.08 sahaja. Lebih murah daripada air mineral atau sebarang jenis air yang menggunakan penapis lain.
 3. Tidak memerlukan kuasa elektrik untuk berfungsi.

Pilihan Bijak

Bersaiz kecil dan ringan, mudah dibawa ke mana-mana. Beri pada anak-anak yang menetap di asrama. Bawa ia ketika bercuti di tempat lain bagi memastikan anda tidak kehabisan bekalan air bersih.

 

 Mesra Alam

Jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.

Ini bukan omong kosong. Baca testimoni pengguna yang telah berpuashati dengan jag penapis air ini : Air Bersih & Rasa Sedap

Dapatkan penapis air Get Clean Water anda hari ini. Harganya bukan RM1,000 dan bukan RM500. Hubungi saya untuk mengetahui harga istimewa untuk anda.

Facebook: Abby Misaha
FB Page: ibumadeeha.com
Shaklee ID: 876282
Emel: ibumadeeha@gmail.com
Contact No: 016 8317 901

“I believe that the greatest gift you can give your family and the world is a HEALTHY YOU”.

Follow me!

 • Facebook
 • twitter
 • Hatena

You may also like...

2 Responses

 1. June 17, 2015

  […] Baca lanjut berkenaan penapis Get Clean Water […]

 2. June 17, 2015

  […] Baca lanjut ciri-ciri unik penapis Get Clean Water […]

Leave a Reply