Bonus Berganda!

Saya percaya anda pasti pernah dengar istilah Promosi Berganda!! Atau Buy 1 Free 1.. Dan sebagainya.. Betul?

Tapi.. Pernah kah anda dibayar bonus / gaji berganda setiap bulan? 

Contoh: Buat kerja bernilai RM1,000 tapi.. Dapat bayaran RM1,500 dan ke atas?

Mahukah anda menerima bonus sebegini?

Saya pasti, ramai yang mau.. Sebab tu saya rasa berdosa kalau tak share peluang ni dengan anda.

Lebih-lebih lagi sekarang ni, semua orang terbeban dengan GST. Semua orang nak cari extra income. Kalau dulu, belanja sebulan hanya RM2,000, sekarang dah jadi RM2,600. Mana nak dapat extra RM600 tu??..

Serius berkongsi peluang dengan seorang bakal graduan UMS. Muda-muda lagi dah pandai cari income. Hebat!!

Hahhh.. Join lah bisnes Shaklee. Kenapa Shaklee?

Sebab.. Mulai Mei hingga Oktober 2015, Shaklee akan bayar Extra Matching Bonus dari 10% hingga 50% kepada semua pengedar yang berjaya membuat jualan dan mendapat bonus sekurang2nya RM500 sebulan. 

Maksudnya.. Semakin tinggi bonus, semakin tinggi juga lah extra bonus yang anda dapat. 

Ingat.. Peluang ini adalah dibawah program Young Entrepreneur System (YES) dan terbuka hanya untuk pengedar yang BARU mendaftar mulai Mei hingga Oktober 2015 sahaja. 

Rebut peluang keemasan ini kerana sesuatu yang bernama ‘peluang’ itu sifatnya hanya datang ‘sekali seumur hidup’.

Ini bukan skim cepat kaya mahupun skim piramid. Tetapi, melalui bisnes ini:

  1. Student berusia seawal 18tahun pun sudah boleh jana pendapatan 4 angka sebulan. 
  2. Surirumah yang duduk di rumah saja pun menikmati bonus yang lumayan setiap bulan. 
  3. Pekerja makan gaji pun dah tak perlu kacau gaji bulanan sebab dapat side income yang lebih besar.

Hubungi saya untuk info lanjut. Saya berjanji akan membimbing anda sebaik mungkin bagaimana menjana pendapatan 3-5 angka setiap bulan.

Facebook: Abby Misaha
FB Page: ibumadeeha.com
Shaklee ID: 876282
Emel: ibumadeeha@gmail.com
Contact No: 016 8317 901

“I believe that the greatest gift you can give your family and the world is a HEALTHY YOU”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

1 Response

  1. June 26, 2015

    […] nak join Shaklee.. Jeles ok!! Banyak kelebihan yang mereka dapat. Bukan sahaja berpeluang dibayar bonus berganda melalui program Young Entrepreneur System, malah bagi setiap pendaftaran baru dengan pembelian sekurang-kurangnya RM30, mereka layak dapat […]

Leave a Reply