Basic-H Pencuci Handbeg

Antara aset seorang wanita adalah handbag berjenama. Setuju? Biar lah hidup papa kedana asalkan bergaya, gitew. Ehh.. Tak betul ke? Hahahaha..

Antara handbag berjenama kegemaran wanita termasuk lah Coach, Gucci, Prada, Michael Kors dan sebagainya. Mencecah harga dari ratusan hingga ribuan ringgit!! Ehh.. Bukan wanita bekerjaya je nak pakai handbag berjenama ni tau, surirumah pun nak melaram juga.

Disebabkan harganya yang mahal, so nak pakai pun kena lah berhati-hati. Tak boleh letak sembarangan atau di tempat-tempat kotor. Kalau dah comot nanti terpaksa pula beli pencuci khas dia.

Ehh.. Kau ingat boleh pakai sabun pencuci biasa ke??.. Kalau harga beg RM1,000, takkan lah kau nak pakai pencuci harga RM10!!! Paling-paling pun mesti pakai pencuci yang berharga RM100. Hahahaha.. Camtu ke?..

Sebenarnya, saya bukan peminat handbag berjenama. So.. Saya tak banyak pengalaman mengendalikan handbag-handbag sebegini. 

Tapi.. Saya agak tertarik bila sorang kakak bagitau dia sangat happy selepas guna Basic-H untuk cuci handbag yang mahal dan berjenama itu. Bukan saja harganya murah malah hasil cuciannya lebih bersih berbanding pencuci khas yang mahal.

Tak percaya?. Boleh baca sendiri dalam testimoni di bawah.

 
So.. Mulai hari ni.. Jangan fikir handbag mahal perlu dicuci dengan pencuci mahal sahaja. Guna Basic-H pun boleh.. Jimat, bersih dan berbaloi!!

Berapa harga Basic-H ni?… Bukan RM100, bukan RM80, Bukan RM50. Serius!! Hubungi saya untuk chit-chat lanjut.

Facebook: Abby Misaha
FB Page: ibumadeeha.com
Shaklee ID: 876282
Emel: ibumadeeha@gmail.com
Contact No: 016 8317 901

“I believe that the greatest gift you can give your family and the world is a HEALTHY YOU”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

1 Response

  1. Nasuha says:

    Comel tau testimoni ni, cuci handbeg guna basic-H. hihih.. nanti nanti boleh la nak try.. multi purpose katanya kann…

Leave a Reply