Kenyang & Gusi Sihat

Everybody love ESP!! Siapa tak pernah try, memang tak tau.. Sebab tu kena cuba dulu. Sama macam customer saya ni, dah dua tahun jadi consumer Shaklee tapi, baru kali ni terbuka hati nak cuba minuman protein ESP Shaklee.

IMG_1747.JPG

Perbezaan Shaklee
Shaklee menggunakan protein soya Non-GMO. Apakah bendanya tu? Shaklee menggunakan proses pensijilan tersendiri yang dikenali sebagai Identity Preserved Program (IPP). Program ini memastikan kacang soya itu bebas daripada pendedahan perubahan genetik. Daripada benih sehingga penyimpanannya, anda boleh yakin dengan komitmen Shaklee dalam penggunaan ramuan-ramuan yang semulajadi dan berkualiti.

Baca lanjut di sini: ESP (Klik saja)

Hubungi saya untuk tempahan dan ketahui bagaimana anda boleh mendapatkan produk Shaklee dengan harga diskaun.

Facebook: Abby Misaha
Shaklee ID: 876282
Emel/ YM: ab_sahaq@yahoo.com
SMS/ Whatsapp: 016 8317 901

“I believe that the greatest gift you can give your family and the world is a HEALTHY YOU” – Joyce Meyer

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply