Combo Promo Oct 2014

Oktober 2014.. Sekali lagi Shaklee bagi peluang untuk bagi double promo dan double incentives. Hehe.. Seronoknya Shaklee bagi bonus berganda2

Untuk anda yang belum mendaftar sebagai ahli Shaklee, bulan ni juga bulan yang sangat indah buat kalian. Sebab…

Promo Oktober 2014 (1)
ESP Buy 6 Free 1.
Promo ESP tak sama macam promo produk lain. Banyak benefit yang anda dapat jika anda beli set ini, iaitu:

  1. Free setin ESP bernilai RM150
  2. Free membership bernilai RM65
  3. Menikmati diskaun 20%
  4. Bonus rebate berjumlah sekurang2nya RM36
Banyaknya khasiat ESP. Hot product in Shaklee!!

Banyaknya khasiat ESP. Hot product in Shaklee!!

Banyaknyaaa FREE!!! Dah lah free, dapat diskaun dan dapat bonus lagi. Info lanjut berkenaan ESP (Klik saja)

Jika anda berminat nak membeli sambil menyumbang, bulan ni juga bulan terbaik.

Promo Oktober 2014 (2)
Mealshake Buy 3 Free 1.
Dengan setiap pembelian set promo ini, 10% daripada bayaran anda akan disumbangkan untuk kanak2 di pusat penjagaan MyKasih.

IMG_0362.JPG

Senang kerja, 2in1. Membeli sambil beramal. Info lanjut berkenaan Mealshake (Klik saja)

Hubungi saya untuk tempahan dan mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan produk Shaklee dengan harga diskaun.

Facebook: Abby Misaha
Shaklee ID: 876282
Emel/ YM: ab_sahaq@yahoo.com
SMS/ Whatsapp: 016 8317 901

“It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver” – Mahatma Gandhi

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply