Combo Promo Sept 2014

September 2014.. Bulan sangat bahagia dan membahagiakan untuk kami warga SID. Nak tau kenapa? Sebab.. Bulan ni ada double promo dan double incentives. Hehe.. Seronoknya Shaklee bagi bonus berganda2

Untuk anda yang belum mendaftar sebagai ahli Shaklee, bulan ni juga bulan yang sangat indah buat kalian. Sebab…

Promo September 2014 (1)
Collagen Powder Buy 6 Free 1.
Promo Collagen tak sama macam promo produk lain. Banyak benefit yang anda dapat jika anda beli set ini, iaitu:

  1. Free sekotak collagen bernilai RM298
  2. Free membership bernilai RM65
  3. Free postage
  4. Menikmati diskaun 20%
  5. Bonus rebate berjumlah sekurang2nya RM114.

IMG_6697.JPG

Banyaknyaaa FREE!!! Dah lah free, dapat diskaun dan dapat bonus lagi. Info lanjut berkenaan Collagen Powder (Klik saja)

Jika anda berminat nak membeli sambil menyumbang, bulan ni juga bulan terbaik.

Promo September 2014 (2)
Mealshake Buy 3 Free 1.
Dengan setiap pembelian set promo ini, 10% daripada bayaran anda akan disumbangkan untuk kanak2 di pusat penjagaan MyKasih.

IMG_0362.JPG

Senang kerja, 2in1. Membeli sambil beramal. Info lanjut berkenaan Mealshake (Klik saja)

Hubungi saya untuk tempahan dan mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan produk Shaklee dengan harga diskaun.

Facebook: Abby Misaha
Shaklee ID: 876282
Emel/ YM: ab_sahaq@yahoo.com
SMS/ Whatsapp: 016 8317 901

“It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver” – Mahatma Gandhi

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply