Set Anak Sihat & Bijak

Shaklee sangat glamer dengan set penyusuan. Saya sendiri pun berkenalan dengan Shaklee melalui set penyusuan. Set ni sesuai lah di ambik oleh ibu-ibu yang masih menyusukan anak, kerana khasiat nutrisi yang diperolehi oleh si ibu bukan sahaja untuk dirinya sendiri malah boleh disalurkan kepada anak yang menyusu badan. Bagaimana pula dengan kanak-kanak yang sudah bercerai susu badan??

20140130-074551.jpg

Shaklee memperkenalkan Set Anak Sihat & Bijak!! Set ni sesuai untuk semua kanak-kanak yang berumur setahun ke atas. Ianya terdiri daripada suplemen-suplemen berikut:

  1. Meal Shake : mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan. Kaya dengan sumber protein dan kalsium. Kanak-kanak amat memerlukan protein untuk membesar, kuat dan sihat. Sudah terbukti mengatasi masalah anak2 yang picky eater.
  2. Omega Guard : meningkatkan keupayaan belajar, kemahiran menyelesaikan masalah, meningkatkan daya tumpuan dan ingatan serta perhubungan antara sel otak. Omega-3 juga menunjukkan dapat menyokong keseimbangan emosi dan sikap positif dan membantu menigkatkan daya ingatan ketika mereka tua kelak. Penyakit asma yang sering menyerang kanak2 juga boleh diatasi dengan pengambilan Omega Guard secara konsisten.
  3. Chewable Vita-C : memelihara daripada jangkitan, meningkatkan imuniti tubuh, menjaga kesihatan gigi dan gusi serta struktur tulang. Menjadi kegemaran kanak2 kerana ia senang dikunyah, macam gula2.

Set ini sememangnya pilihan bijak buat ibubapa yang prihatin. Kos sehari hanya lebih kurang RM3 je.. Apa lah sangat untuk si anak..

20140130-074533.jpg

Hubungi saya untuk tempahan dan mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan produk Shaklee dengan harga diskaun.

Facebook: Abby Misaha
Shaklee ID: 876282
Page: ibumadeeha.com
Emel: ab_sahaq@yahoo.com
SMS/ Whatsapp: 0168317901

“It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver” – Mahatma Gandhi

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

1 Response

  1. January 15, 2015

    […] permainan dalam rumah. Produk kami bukan bertujuan menggantikan makanan semulajadi, namun ia mampu membekalkan nutrisi lengkap kepada anak anda bagi membantu tumbesaran, meningkatkan sistem pertahanan badan mereka daripada […]

Leave a Reply