I’m still here..

Kesian tengok blog ibumadeeha ni, sunyi sepi takde entri baru. Huhu.. Jangan salah faham ya kawan-kawan. Saya masih aktif sebagai Shaklee Independent Distributor, Alhamdulillah bulan Mac lepas iaitu bulan kedua aktif bisnes, saya dah naik rank Supervisor. Rank terbawah sekali dalam bisnes ni. Dan Insya-Allah akan terus efektif dan bersedia membimbing lebih ramai kawan-kawan yang berminat nak join bisnes ni. Kawan-kawan dari luar negara juga boleh hubungi saya ya.. Saya bersedia menaja anda menjadi salah seorang team kami atau kalau mau merasa dulu kehebatan produk Shaklee, boleh terus contact saya melalui emel atau facebook.

Entri kali ni adalah semata-mata nak bagitau I’m still here.. Contact me, jangan segan silu nak tanya pasal produk Shaklee. Konsultansi percuma, tak jadi beli takpe, takde paksaan. Tak mampu beli, kita discuss dan runding lagi sampai jadi mampu!! Kerana produk Shaklee sememangnya produk mampu beli dan semestinya berkesan, selamat dan semulajadi.

Cuma kebelakangan ni agak sibuk. Huhu.. Dalam bisnes, busy is a good sign! Alhamdulillah.. Rezki Allah sangat luas! Busy COD is one thing, consultation and coaching juga penting. Bulan ni sebenarnya saya nak fokus untuk anak-anak buah, saya nak semua anak-anak saya yang hari ni genap 10 orang, semuanya merasa bonus! Biar sikit, lama-lama jadi bukit. Insya-Allah..

20130516-002426.jpg

Dalam masa yang sama, bulan ini bulan Mei! Remember? It’s my favourite month! So, wajib ajak my mom jalan-jalan di KK. Demi untuk mommy tersayang, bisnes minggir dulu ya.. Minggir sikit aja, 2 inci udah ok! Hehe.. Biasa la bisnes online ni, takde istilah tutup kedai atau cuti umum. Setiap hari 24/7 ada saja bunyi-bunyian dari miss handphone. Kaching!! Jadi jangan heran kalau anda menerima jawapan yang agak lewat sedikit beberapa hari yang lepas, sebab masa tu mom is my priority.

Malangnya mom tak boleh lama-lama sangat bermalam di KK, dua malam saja. So, bersambung lagi hari yang busy. Mom pun tegur juga kununnya saya ni dah terlalu ‘ramping’ (another word for kurus). Mom juga cakap saya terlampau busy, dia pula yang penat tengok saya bergerak ke sana sini tanpa henti. Kalau berhenti pun, jari jemari busy mengetik-ngetik handphone.

Yes.. This is my new life. Lepas mom tegur baru saya sedar rupanya saya sangat busy! Lebih busy daripada wanita bekerjaya! Dan saya tak sangka saya masih bertahan dengan semua kesibukan itu. Woww!! My new title as a working at home mother really changes me a lot!

Apapun, saya harap saya akan terus bertahan demi suami dan anak-anak.. Demi membantu kawan-kawan dan keluarga hidup lebih sihat.. Demi anak-anak buah dalam team Shaklee… Demi you all semua!! Mmuuaahh.. :p

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply