Set Penjagaan Kulit Shaklee

Ada customer tanya, “Shaklee ada produk untuk kecantikan ke?”. Of course la ada, malah ada dua kategori, suplemen dan kosmetik. Tapi, sejujurnya saya ni kurang berminat dengan barang-barang kosmetik, sebab saya sendiri pun tak pakai kosmetik berat, so buat masa ni belum sampai seru nak menjual barang kosmetik ya. Insya-Allah, mungkin di masa akan datang.

Sebagai wanita, macam korang-korang juga, mestilah nak cantik. Saya tak minat kosmetik tak bermakna saya tak nak cantik, kan? Saya melihat makna cantik itu sendiri sangat subjektif. Pada saya, kecantikan harus bermula dari dalam. Peribadi dan akhlak yang mulia, itu paling utama!! Kemudian mengamalkan gaya hidup sihat dengan pengambilan makanan berkhasiat dan baik untuk kulit. Bila peribadi dan kulit dah cantik, tak pakai make-up pun lebih nampak cantik!!

Tak percaya? Mari buktikan!!

Berikut adalah beberapa panduan untuk mendapatkan kulit yang cantik dan berseri:

  1. minum sekurang-kurangnya 8 gelas air setiap hari
  2. lengkapkan diri dengan pengambilan vitamin bagi memelihara kulit dan badan
  3. mengamalkan pengambilan Vitamin C dengan bioflavonoids membantu menjadikan kulit lebih cerah dan menyekat pembentukkan pigmen
  4. Vitamin E yang secukupnya akan membantu melewatkan penuaan, mengurangkan kedutan dan bintik penuaan.
  5. Vitamin B Complex juga penting bagi menangani stress dan membantu menjadikan wajah berseri
  6. Asid Lemak Omega 3 dan 6 mengawal lembapan kulit
  7. Asid Amino L-Cystein memberikan kulit yang sihat, muda dan anjal
  8. Pengambilan Zinc yang cukup pula akan membaikpulih kulit dan sel-sel yang rosak

Jadi apakah yang Shaklee tawarkan bagi mendapatkan kulit cantik berseri bak bidadari?

Berikut adalah beberapa cadangan suplemen asas:

20130307-001231.jpg
Set D merupakan set asas penjagaan muka, terdiri daripada Vita-E Complex, Vita-C dan B-Complex

20130307-001242.jpg
Set D dengan lebih protein untuk kulit lebih anjal, halus dan gebu. Terdiri daripada ESP, Vita-E Complex, Vita-C dan B-Complex

20130307-001255.jpg
Set kulit cantik khas bagi kulit berjerawat. Terdiri daripada Carotomax, Vita-C dan Vita-E Complex

20130307-001308.jpg
Cadangan suplemen tambahan untuk kulit lebih cantik. Terdiri daripada Zinc Complex, Omega Guard dan GLA Complex

20130307-001319.jpg
Dan akhir sekali, Collagen Powder Shaklee!! Ujian klinikal telah membuktikan pengambilan 8 minggu berturut-turut akan menghasilkan wajah yang cantik, muda, anjal dan berseri.

Set D Shaklee adalah pilihan ramai yang ingin mendapatkan kulit yang cantik, berseri, anjal dan kelihatan muda. Mungkin disebabkan harga yang mampu milik dan terbukti berkesan menjadikan Set D Shaklee begitu laris di pasaran.

Pilihlah set kecantikan dengan bijak, bukan membuta tuli. Jangan ambil jalan singkat. Dr Masrsha Gordon, Timbalan Presiden di Jabatan Dermatology Mount Sinai School of Medicine berkata “Sekiranya ada krim yang dapat memberikan kesan yang sama seperti prosedur perubatan (cepat dan berkesan), kemungkinan ia adalah DADAH, dan bukan BAHAN KECANTIKAN”.

Hubungi saya untuk tempahan dan mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan produk Shaklee dengan harga diskaun.

Facebook: Abby Misaha
Shaklee ID: 876282
Emel/ YM: ab_sahaq@yahoo.com
SMS/ Whatsapp: 016 8317 901

“It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver” – Mahatma Gandhi

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

23 Responses

  1. siti rahimi ismail says:

    berapa harga set penjagaan kulit sharklee….

  2. izzahra says:

    berapa harga set D Shaklee

  3. atiq says:

    berapa harga set D?

  4. zaffi says:

    berapa harga set D?

  5. Linda says:

    Set d berapa hrga ye…

  6. norhaswana says:

    Salam Sis,,

    Berapa harga untuk set D

  7. Mazni Azmi says:

    Assalamu’alaikum Wrmbth, Bestnya produk Shaklee.

    Macam macam ada. Dari kesihatan luar dan dalam badan.

    Suami isteri dan anak pun boleh pakai.

    Mazni suka set kecantikan shaklee

    Lebih lebih lagi Set Shaklee bagi cantik kulit
    Sebab kulit jadi cantik dari dalam danluar.

    Jom ramai2 guna. Makin sayang suami kat kita nanti

    Lebih lebih lagi untuk orang muda. Masa muda lebih mudah dan senang nak jaga

  8. munirah says:

    Salam,

    Berapa harga untuk set D ya.

  9. mas says:

    Salam sis,

    Berapa harga set D ye?

  10. nik says:

    Salam….Berapa harga set D ye?

  11. syuhada says:

    berapa harga set d ??

  12. AISYAH says:

    BERAPA HARGA SET D YE?

  13. anis says:

    berape ye harga set D shaklee?tq

Leave a Reply