Set Ibu Hamil

Ramai kawan-kawan saya yang sedang hamil. Tahniah.. Pasti anda mahu mencipta memori indah dan menyeronokkan semasa hamil kan? Pengambilan supplements Shaklee boleh membantu anda.

Vitamin Shaklee adalah semulajadi tanpa pewarna, perisa dan pengawet tambahan. Dan ia tidak memerlukan silica gel untuk memelihara keasliannya. Kebanyakkan vitamin/ supplement lain mengandungi silica gel, pewarna, perisa dan pengawet tambahan.

20130321-172810.jpg

ESP membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan. Keperluan protein meningkat ketika wanita sedang mengandung kerana protein diperlukan untuk membina placenta dan sel tubuh bayi. Amalan mengambil ESP ketika mengandung juga dapat mencantikkan kulit bayi.

Vita-Lea adalah multivitamin yang jauh lebih baik dari Obimin. Ia membantu melengkapkan kekurangan nutrient ibu mengandung yang banyak diserap oleh bayi. Keistimewaan Vita-Lea ia mengandungi iron formula yang membantu mencegah anemia yang sering dialami oleh wanita hamil.

OsteMatrix untuk menyokong bekalan kalsium dalam tubuh. Bayi memerlukan kalsium yang tinggi untuk pembentukan tulang, sistem saraf, otot dan hati yang sihat. Bayi akan mendapatkan bekalan kalsium ini dari tubuh ibunya, maka wanita mengandung perlu sentiasa memastikan jumlah kalsium adalah mencukupi untuk keperluan bayi dan untuk ibu itu sendiri. OsteMatrix juga boleh mencegah masalah kejang atau simpul biawak yang sering dialami oleh ibu mengandung.

B-Complex dilengkapi dengan asid folik dan lapan vit B beserta Folic Acidyang penting untuk saraf dan baik buat ibu hamil.

Vitamin C untuk menguatkan sistem imun badan.

Omega Guard adalah pengganti untuk supplement NeuroGain. Ia mengandungi DHA dan EPA untuk perkembangan otak bayi dalam kandungan. Supplemen ini perlu diambil mulai trimester kedua dan ketiga.

Hubungi saya untuk tempahan dan mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan produk Shaklee dengan harga diskaun.

Facebook: Abby Misaha
Shaklee ID: 876282
Emel/ YM: ab_sahaq@yahoo.com
SMS/ Whatsapp: 016 8317 901

It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver” – Mahatma Gandhi

Follow me!

 • Facebook
 • twitter
 • Hatena

You may also like...

14 Responses

 1. Nabilah Abdul Hamid says:

  Salam. sy nk tnya set utk trimester 1, bp rm?

 2. Nur Asyikin says:

  Salam.
  Kak, emelkan saya harga set untuk trimester 1.. tq..

 3. FARIDAH says:

  pm saya harga set untuk trimester II. TQ

 4. Blog walking here,,tq info

 5. eza says:

  salam kak
  bole emel harga set hamil 1st trimester?
  tq

 6. Alia Aisya says:

  Assalamualaikum puan, bole email harga set hamil untuk trimester 1? tq.

 7. Insyirah 0193592206 says:

  Berapa harga satu set.sila sms saya

 8. Suzie says:

  Berapa harga satu set .sila email saya

Leave a Reply