Muka Berseri Dengan Shaklee GLA Complex

Beberapa minggu yang lepas, ada beberapa customers minta consultation berkenaan supplemen Shaklee yang boleh membantu untuk kesuburan pasangan suami dan isteri. Alhamdulillah, berbekalkan ilmu yang ada, saya sarankan Set Fertility Shaklee (klik untuk bacaan lanjut). Dalam masa yang sama, saya juga sarankan mereka ambik GLA Complex untuk membetulkan kitaran haid.

Baru-baru ni customers bagi feedback, pengambilan GLA Complex membuatkan mereka pening-pening sikit walaupun dah minum air yang banyak. Tapi, merujuk kepada consumer yang berpengalaman, kejadian sebegini adalah normal dan ia dinamakan sebagai ‘healing crisis’. Dalam masa yang sama, customers suka makan supplemen ni sebab husband puji, muka dorang jadi lebih berseri-seri. Alhamdulillah.. Senang-senang si isteri dapat pahala sebab menggembirakan hati suami. Dorang happy, saya laaagi happy!

Dipendekkan cerita, jom tengok sendiri lah testimoni bergambar dorang ni.

test-GLA

 

Merujuk kepada gambar di atas, customer kedua tu saya suruh berhenti makan pada hari ke 15 selepas period bagi membenarkan sperm melekat pada telur ovum, tapi dia macam tak nak dah berpisah dengan GLA. Suka sangat la tu! Hehe..

Nak tau lebih lanjut bagaimana GLA Complex bertindak dalam tubuh badan kita? Klik saja: Shaklee GLA Complex.

Hubungi saya untuk tempahan dan mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan produk Shaklee dengan harga diskaun.

Facebook: Abby Misaha
Shaklee ID: 876282
Emel/ YM: ab_sahaq@yahoo.com
SMS/ Whatsapp: 016 8317 901

“It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver” – Mahatma Gandhi

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

4 Responses

  1. emi says:

    astaga…ahahah…btw,mmg nampak hasil la kak..saya ni kan berkulit pucat tp lpas amik ni GLA kulit namapk berseri sikit…baru 1week tu…alhamdulillah…

  2. nurul says:

    Salam akak, shaklee gla complex ni ada kesan mcm vitamin c x? healing crisis yg mnyebabkan jerawat naik bnyak kt muka lps consume..dlu saya pernah consume vitamin c 1000mg dlm sebulan…lps tu jerawat naik banyak sangat..lps tu stop sebab takut jerawat naik lagi…

    • ibumadeeha says:

      Wslm Nurul. Setakat ni healing crisis yang saya dengar bila consume GLA ialah rasa pening2, tapi lama kelamaan akan hilang juga. Healing crisis sebenarnya perkara biasa apabila kita amalkan suplemen. Timbul jerawat adalah salah satu cara badan kita mengeluarkan toksin dari badan.

Leave a Reply