Family Gathering

Seperti yang dirancang, tanggal 26 September yang lepas, juga bersempena dengan Hari Lahir Ke-57 my mom, akhirnya kami sekeluarga dapat berkumpul di rumah saya. Huhuhu.. Malangnya, disebabkan keadaan diri yang semakin membuyong, tak dapat la saya join dorang bercuti di Ranau. Anyway, jom berkenalan dengan ahli keluarga saya!!

Gambar paling mahal ni!! Sebab, setelah sekian lama menanti, baru kali ni dapat bergambar sekeluarga. Sorang je yang takde dalam gambar iaitu husband kepada adik saya (berdiri sebelah kanan), kerana beliau sedang belajar di maktab Tawau. danieL sedang tidur di gendongan abah dia. Huhuhu..

Happy Birthday, Mamy!!

Semoga mamy dipanjangkan umur, dianugerahkan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki kita sekeluarga.

My mom bersama sebahagian cucu-cucunya.

My only brother dan abang ipar (suami kakak). Di belakang, my brother’s wife, sedang bermesra-mesraan dengan danieL.

Baju hitam sebelah kiri tu suami kepada adik saya yang no. 4

hahaha.. muka baru bangun tidur, berkenal-kenalan dengan cousins dari KL

My only older sister. Aduuhhh.. memang muka kepenatan!!

Kakak dan adik no. 5, masing-masing anak dorang lahir tahun 2012 (dragon warrior and princess). Hehe..

Giliran saya plak ni ntah bila la agaknya nak ‘meletop’.

dragon princess!! Huhhh.. tengok apa tuuu?? Comel dan gebu sangat, kan??

Adik-beradik saya. Gorgeous!! Gambar yang betul-betul buat saya jelezzz… Huhuhu..

Ni lagi satu.. buat saya jelez! Tapi, takpe.. Kalau saya ada, nanti saya yang menang kategori paling ‘membuncit’. Hohoho..

That’s it!!

Insya-Allah, panjang umur murah rezki kami dapat berkumpul lagi.

Semoga mereka semua beroleh kebahagiaan bersama ahli keluarga masing-masing.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply