I love May.. 3rd

It’s my birthday today!!

As usual, memang tak reti macamana nak celebrate birthday, lebih-lebih lagi bila birthday gift dari hubby dah diterima 2 hari lepas. Apapun, hari birthday mesti ambik cuti. Masa ni lah nak membuat lawatan tahunan ke panggung wayang, tengok kalau-kalau ada yang best untuk hidangan mata. Semalam awal-awal lagi dah beli ticket The Avengers. So, next time kalau korang nak cari saya on the 3rd May, cari kat panggung wayang yer.. Hehe.. Macam la ada orang nak cari kan?

Citer ni memang berbaloi untuk ditonton, lebih-lebih lagi kalau 3D. Banyak aksi menarik dan banyak juga perbualan yang kelakar. So, action + comedy. Tapi, sebelum korang tengok movie ni, pastikan korang dah khatam citer Captain America, Iron Man, Incredible Hulk dan Thor ok. Biasanya sebelum movie ditayangkan, ada slot untuk iklan movie akan datang kan? Huhu.. citer Snow White and The Hunstman tu macam best jer. Hopefully nanti ada kesempatan nak gi tengok.

Aktiviti rutin yang kedua pastinya makan-makan. Adeh… Kali ni tak dapat la nak makan banyak sangat sebab selera orang pregnant ni kan pelik sket. Nasib baik rasa mual-mual tu dah berkurang, tapi ada gak la sket. So, untuk menjimatkan segala-galanya, kami tak bercadang nak makan tempat yang mahal-mahal. Oh ya, by the way, pregnancy kali ni nampaknya lebih kepada selera kampung. Makan nasi dengan ikan masin, itu yang paling heaven!! Makanan hotel?? Huhu.. Boleh blah…

breakfast @ Suria Food Court

menu: nasi lemak + neslo ice + hot milo + fantasy chocolate cake + free wifi + nice view

Yup.. Hubby with his office attire sebab baru habis meeting jam 9.30 am then, after the movie ada lagi 1 meeting at 2.30 pm. Huhuhu.. Walaupun cuti, terpaksa gak attend meeting. Not nice.. Nasib baik dah ada new iPad. So, sambil menunggu hubby siap ber-meeting, sambil tu layan Facebook. Thank you for all the wishes, my friends!! 😉 May God bless all of us.

dinner @ Jaws Seafood 1Borneo. Sup kerang + Onion + Tauhu

and also.. fish fillet with onion and garlic

Aktiviti terakhir sebelum balik rumah ialah shopping.. 😉 Memandangkan saya baru saja mengalami kecurian sunglass, so hubby decided untuk singgah kedai spek mata. Thank you hubby for another birthday gift!!

tada!! my new sunglasses Guy Laroche

Balik rumah, owh.. so tired.. and I still love May!! 😉

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply