bila malam menjelma..

halloo.. anybody there??

huhuhu.. lama dah tak update blog kan? semakin lama, semakin kurang entri dalam blog ni. maklum lah, semenjak disahkan pregnant, semenjak tu lah perangai malas semakin menjadi-jadi. terutama sekali kalau waktu malam, saya betul-betul tewas!! nak masukkan kain kotor dalam washing machine pun, rasa macam adeh.. malasnya!! mujur lah waktu siang tu ada, mood malas pandai plak menjauhkan diri.

citer pasal malam.. skang ni, danieL pun dah tak baper memilih nak tidor dengan siapa. kalau dulu, mesti nak tidor bawa ketiak saya, tapi skang ni dia dah pandai ‘join’ abah dia tidor kat ruang tamu sambil tengok tv. kalau atuk dia datang melawat, dari siang sampai ke malam lah ‘melekat’ dengan atuk dia.

syukur la nak.. nanti bila dah ada adik, takde la manja sangat nak tidor bawah ketiak adik dia plak.

atau.. mungkin juga danieL dah mula ‘menjauhkan’ diri dari saya sebab bosan tengok saya asek nak baring atas katil jer. pernah sekali tu, time saya sedang tidur-tidur ayam, tetiba dia cakap.. “umi.. masak!!” miahahaha… anak saya dah pandai suruh umi dia memasak?!! terpaksa lah saya jawab, “kejap lagi abah balik bawa makanan.” pastu, danieL tanya, “abah ada duit?”. miahahahaha.. mungkin dia risau kalau abah dia dah kehabisan duit, hari-hari tapau makanan dari luar.

ok la, setakat ni jer untuk kali ni, sebab saya sangat malas. ngehehehe…

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply