Simple and Clean

nahh!! puas hati? terang benderang blog saya kali ni? boleh baca dalam gelap, jimat bil letrik korang. ngehehehe..

actually, saya nak cari theme yang extravaganza dan comel-comel, tapi tak jumpa. yang ada pun rasa macam nak muntah tengok, macam tak sesuai jer. siap ada insiden blog down sebab ter-activate theme yang tidak berkualiti. cis!! nasib baik ada penyelamat dunia, Pn. Leyana. kui kui kui..

so, temanya kali ni seperti yang dinyatakan pada tajuk entri. adoii! baper kali nak bagitau ni? adoii!! apa yang saya mencarut ni? huhu.. actually tengah keboringan menunggu danieL dan hubby balik dari meeting with someone. boringnya hidup berseorangan! owhh!! font sangat kecik ka?? tu pun satu kelebihan, untuk melatih ketajaman mata korang ok!

if(I_could_create_my_own_theme == true)
echo " yess!! ";
else
echo " :( ";

sekian.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply