just dropping by..

owwhhh.. patut lah.. tengah busy mengketik-ketik keyboard, tiba-tiba rasa macam ada jak benda yang belum di buat. rasa macam banyaaak sangat masa terluang. ceh.. padahal.. patut la..

LAMA SUDAH TIDAK MENJENGUK SI ENCIK BLOG!! 

haihhh.. apa khabar blog ku? apa khabar blog jiran-jiran ku?

aduh.. memang tidak sempat baca entri kamurang, walaupun topiknya hot-hot belaka, mengalahkan pisang goreng!! mana yang ada banyak gambar tu, saya main scroll ajer la, tapi tidak juga habis page tu di-scroll. mana yang banyak text tu, adeh.. perkataan awal dan akhir perenggan  jak yang saya sempat baca. tapi, saya faham juga apa yang kamu tulis.. hahahaha..

sampaikan bertimbun sudah comment dalam blog ni pending for approval. nasib baik semuanya SPAM. hahaha.. haishhh!! ketawa buat apa? SPAM tu penjahat tu!! Cilakak!!

ok la, memang very the busy tahap gaban skang ni. belum pernah lagi saya rasa se-busy ini, sampai tiba-tiba pandai blackout, tidak tau mana satu perlu dibuat dulu.. buat kerja ka.. update facebook kaa… update blog kaaa.. hahahaha… tapi, seriously, baru jak saya mau serius menghadap laptop, sekali saya jeling di jam, rupa-rupanya tinggal 15 minit lagi mau pulang. aikk??! apa plak saya buat dari pagi tadi?? lamaaa saya berfikir.. rupa-rupanya tinggal 5 minit lagi. aiyya!! sempat buka facebook jak la kalau begini. :p

apa?? bukan saya sorang jak yang busy?? kamurang pun busy jugak?? bah.. kasitau la bah di blog kamurang. ada ku kesah?!

Naaa.. skang kamu tau sudah kan? kalau busy, memang saya cakap Sabahan. belum lagi kamurang nampak saya stress, terus keluar saya punya Dusun. hahahaha..

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply