for your kids.. not for danieL

 kalau anak korang diberi gula-gula seperti di bawah, dorang mungkin akan kata, “nak, nak!!”

but, not for danieL.. sebab dia akan cakap, “NO!!”

dan.. kalau nampak ice cream sedap macam kat bawah ni, anak korang mungkin berkata, “nyumm!!”

but not for danieL, sebab dia akan cakap, “NO!!”

dan.. anak korang mungkin sangat suka main merry-go-round seperti di bawah..

but not for danieL, sebab dia akan meraung, “No!! No!! No!!”

huhuhu.. walau apapun, he is my precious danieL. bagi dia, asalkan ada jagung rebus, popcorn atau kacang-kacang.. it’s heaven..

** currently at KKIA, pukul 11.40 am akan terbang ke Shah Alam untuk Bengkel ISMS. huhuhu.. rindu sangat kat danieL & abah, Insya-Allah I’ll be back on Thursday. oOhh!! by the way, ntah ape mimpi En. Hubby hari ni, lepas bersalaman depan lift KKIA tadi, terus dihadiahkan ciuman sayang kat pipi. Aww!! malu-malu kucing dibuatnya!!

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

1 Response

  1. cik ina says:

    so sweet..^__^

Leave a Reply