danieL went fishing

04 – 06 Februari 2012

sempena cuti Maulidur Rasul, saya dan danieL pulang ke rumah my mom kat Ranau. lama giler tan balik kampung ni, hubby tak dapat  join disebabkan bebanan tugas yang tidak dapat dielak. so, hari kedua kami dibawa ke kolam ikan di Kg. Silad untuk memancing dan bakar ikan. Nyuummm..

20120207-125901.jpg

Alhamdulillah.. selamat pun sampai ke lokasi..

20120207-125930.jpg

sebelum buat apa-apa, perlu set tempat melepak dulu

sesape berminat nak belajar cara-cara memasang umpan, sila layan video amatur kat bawah ni..

setelah penat memancing, jom lepak di bawah terik mentari..

20120207-125957.jpg

tidak ketinggalan.. cars and the geng perlu join sekali..

20120207-130021.jpg

bertemankan mama (nenek) yang berjaya memancing beberapa ekor ikan kolam

20120207-130040.jpg

antara rombongan yang masih bercita-cita nak kahwin anak raja

20120207-130123.jpg

selesai memancing, kolam dah jadi kolam renang

agenda seterusnya, tengok perlawanan persahabatan bola tampar

20120207-130103.jpg

sambil-sambil tu, berlakulah tragedi cinta terlarang.. antara dua benua.. hahaha

spending quality times with cousins..

best sangat!!

Insya-Allah, nanti.. jumpa lagi!!


Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply