wordless wednesday

WaNteD

bedrooms >= 4
bathrooms >= 2
master bedroom + balcony
corner lot
dry + wet kitchen
price < RM 500K

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

3 Responses

  1. syahada says:

    waaahhh, below 500k, u can get more than listed above okay!
    2 master bedrooms also can.
    Dun forget to invite me to your housewarming party. 😉

  2. ibumadeeha says:

    hehe.. sebab tu lah price < 500K, kalau 100K jer mana boleh dapat 2 master bedrooms kan? tapi.. kat Sabah ni rumah memang mahal tau! 400K++ pun baru dapat 4 bilik. huhuhu.. tak caye, cer tengok kat mudah.my. kalau ada tanah sendiri dekat2 sini, boleh la buat rumah sendiri, safe cost. ehehehe.. doa2kan lah agar dapat jemputan ke housewarming party rumah saya tu nanti. Insya-Allah.. tapi, transportation tanggung sendiri yer.. 😀

  1. May 22, 2012

    […] saya menjadi peminat setia website mudah.my, tengok kalau-kalau ada rumah yang mampu dibeli. November 2011 angan-angan semakin menjadi-jadi bila saya menetapkan beberapa ciri-ciri penting yang perlu ada […]

Leave a Reply