I miss him.. so much!!


“sedar tak sedar.. big boy dah anak umi ni. semakin hari semakin banyak benda yang dipelajari. style bergambar pun dah macam-macam. ehehehe.. semoga terus membesar dengan sihat dan cerdas, menjadi anak yang soleh dan berguna di masa akan datang. we love you, danieL..”

From 2 Years Old danieL, posted by Abby Misaha on 11/14/2011 (95 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

4 Responses

  1. syahada says:

    ehehehe…comelll…
    Daniel pun cakap “umi, nak adik!”
    Larikkkkkkkkkkk :-p

  2. ibumadeeha says:

    hahahaha.. memang tengah berusaha nak bagi dia adik, tapi belum rezki lagi la sha.. huhuhu..

  3. p i d a says:

    Cumilnyaaaaaaaaaaa Daniel !!

    Eh saya doakan ko ada rejeki nnt. mudah2an ada la adik si Daniel nih. nnt ada geng :’)

  4. ibumadeeha says:

    thank you pida.. amin.. 😀

Leave a Reply