magic show!

ok.. maybe some of you might say..

“magic ke? macam dah biasa tengok jer..”

or..

“alah.. I pun pandai buat magic macam ni..”

but.. for me, this is a real magic. because until today I can’t figure out.. WHY?

layanzz..

oh! there’s a bowl!!

with.. tailors chalk + cystal bracelet + golden square thingy.. inside it!

oh.. beneath the golden square thingy.. there were 2 packs of coffee powder + mee hoon


and.. some needles + beads..

oh! I know it! boiled them together to make a special delicious mihun rebus. yum!!

but.. I still can’t figure out.. WHY!? WHY!? WHY?!

WHY do you need to keep all those scary dirty things?! I guess.. maybe this is really some kind of magic that the world don’t know yet.

hehehe.. saya baru masuk kerja hari ni selepas 5 hari bercuti (including weekend). pukul 10am ni kena plak masuk meeting dan buat presentation skit. so.. masih mencari-cari mood untuk bekerja.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

1 Response

  1. syahada says:

    sentiasalah bersangka baik. ekekekeke
    mungkin masa tu tengah kelam kabut nk masak mee dan buat air kopi, sambil2 duk kemas umah, tetiba ade orang datang, terus main campak2 je barang yang ade kat tangan time tu masuk dalam bekas tu, lepas tu, duk sembang2 lama ngan tetamu sampai ke petang, lupa pulak nk kemas balik sampai la ke hari gambar di atas di ambil. :p

    Cheerrrrrrrrrrrrrr…hehehehe

Leave a Reply