handsome like dad!

danieL sangat suka baju ni! selepas mandi pun masih nak pakai baju ni  sedangkan baju tu perlu dicuci setelah seharian dipakai. huhu..

berminat? nak hensem like your dad? klik di sini ya.. ehehe..

ok.. iklan 5 saat dah habis..

korang mesti perasan rambut danieL yang dah nak jadi macam apro kan? hahaha.. kesian danieL.. rambut skit salah, rambut banyak pun salah. actually, rambut dia tu takde la segerbang tu kalau letak baby oil, tapi memandangkan danieL tak kuar ke mana-mana, so uminya malas la nak bubuh minyak tu.

anyway, semakin lebat rambut danieL, semakin bertambah plak kenakalan dia. aikkk.. apa kena mengena? dia dah pandai mengadu kat umi kalau abah dia marah. kalau umi marah, dia mengadu plak kat abah. kalau tengok perangai dia macam tu, tak jadi plak nak marah. lepas tu, pandai plak dia buat lawak, nak suruh umi/ abah ketawa supaya tak jadi marah. adedeh.. tak tahan la tengok perangai danieL skang ni, macam-macam..

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

2 Responses

  1. nura says:

    hehe daniel sd pakai…

  2. ibumadeeha says:

    ya.. dan dia macam ketagih mo pakai itu jak. seksi bah kaki dia pakai BabyGap. hahaha..

Leave a Reply