618 BabyTv

hubby cakap, channel ni baru jer dilancarkan di Astro. memula tengok, macam tak baper menarik, belum boleh menandingi kartun-kartun dari channel 612 (Ceria). tapi.. bila tengok respon positif dari danieL, woW!! rupenye baby-baby memang suka kartun yang macam ni kut?!..

ok la danieL, sila lah tengok BabyTv.. tapi, pukul 7.28pm giliran umi plak ya.. hehe..

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

4 Responses

  1. aima says:

    sekarang daniel ku suda up p #615 tingu mrbean.upinipin. haih

  2. mrshairina says:

    hahaha… patutla ko like status aku td.. hehehe.. td baru try bukak baby tv tu.. melekat la jugak ngan channel tu.. tp lps 2 jam.. nk spongebob smule… chanel 613 gak jd pilihan… huhuhuhu….

  3. ibumadeeha says:

    syukur danieL saya belum pandai marah kalau channelnya di tukar. hahaha..

  4. affienda says:

    bagus tu untuk baby2… musik2 yg soft…. gambar abstrak… kartun yg tdk melampau…. anak ipar sy pun suka tengok tp bapa nya tu suka tukar rancangan ikut suka dia saja.. tidak fikir untuk anak dia hmmmm

Leave a Reply